Keszthely és Balaton

A Nyugat-Balatoni régióban található Keszthely, vagyis a "Balaton fővárosa", sokszínű kulturális életével, történelmi korokat idéző látnivalóival hazánk Festetics kastély, Keszthelykedvelt balaton-parti úticélja. Fő vonzerejét a Festetics kastély, a kastélypark és a strand jelenti, ezen kívül azonban számos nevezetesség, múzeumok és színház található Keszthelyen. A nyári szezonban sokféle szórakoztató program, fesztivál és kiállítás közül választhatnak a Keszthelyre látogatók. A városközpontban található, patinás épületekkel határolt sétálóutcában hangulatos éttermek, kávézók várják a vendégeket.

Balaton, KeszthelyKeszthely a természetbarátok számára is tartogat érdekességeket: a Balaton körül kiépített kerékpárút a biciklisták számára kitűnő lehetőséget nyújt a környék felfedezésére, a kirándulni vágyók pedig túristaútvonalakon barangolhatják be az egész Keszthelyi-hegységet. A sportrajongókat lovaglási lehetőség, teniszpályák és nordic walking várja, továbbá a közelben lehetőség van hőlégballonozásra is.

A Balaton szép időben alkalmas strandolásra (Keszthelyen három strand közül választhatnak a napfürdőzés szerelmesei), Balaton, Keszthelycsónakázásra, vizisportokra, vitorlázásra, vizisíelésre, hajnalban illetve alkonyatkor pedig akár horgászásra is. A keszthelyi móló végén található kikötőből nyáron menetrendszerint induló hajókirándulásokon lehet részt venni, elhajókázhatunk akár Badacsonyba vagy Szigligetre is.

 

  • Keszthely

  • Balaton

Villa Sissy - Keszthely
Tel/Fax: +36 83 315 394
Mobil: +36 30 26 555 49
Cím: 8360 Keszthely,
Erzsébet királyné u. 70.
GPS: 46.761168, 17.2499143
E-mail: info@villasissy.hu

Képek Panziónkról

Nyaraljon romantikus környezetben, a Villa Sissy Panzió­ban, Keszthelyen!
Tekintse meg képgalériánkat!